Среда, 24.04.2024, 01:12
Приветствую Вас Гость | RSS
Дети ИНДИГО :: проекты журнала «СТЕНА»
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2010 » Сентябрь » 22 » Виставка "ІННОВАТИКА В ОСВІТІ УКРАЇНИ"
Виставка "ІННОВАТИКА В ОСВІТІ УКРАЇНИ"
18:15
27 жовтня 2010 року об 11:00 у Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13, м. Київ) відбудеться урочисте відкриття Другої виставки "ІННОВАТИКА В ОСВІТІ УКРАЇНИ”. Термін проведення виставки – 27-28-29 жовтня 2010 року.
Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, компанія „Виставковий Світ”.
Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 29 жовтня 2009 № 1286-р із змінами, внесеними згідно з Розпорядженням КМУ N1250-р від 23.06.2010 «Про затвердження переліку виставок і ярмарків, що проводитимуться в Україні в 2010 році, яким надається статус міжнародних та національних», виставці «Інноватика в освіті України» офіційно надано статус національної виставки та включено до переліку національних виставок, що проводяться в Україні у 2010 році. В Україні прийнято ряд законів про інноваційну діяльність, які орієнтують суспільство на інноваційний розвиток, на створення умов для кардинального оновлення освітньої системи.
Положенням "Про порядок здійснення інноваційної освітньої діяльності” Міністерство освіти і науки України орієнтує навчальні заклади і наукові установи на активну інноваційну модернізацію галузі освіти. Багато навчальних закладів і наукових установ плідно працюють у цьому напрямку, мають вагомі здобутки, позитивний досвід інноваційної діяльності. Мета виставки "Інноватика в освіті України” – узагальнити і всебічно представити широкій громадськості, педагогам, фахівцям, науковцям, органам державної влади і управління досвід інноваційної діяльності освітніх закладів, їх здобутки, визначити і обговорити пріоритетні проблеми подальшого удосконалення навчального процесу. Тематичні розділи виставки: Іноватика у навчальних закладах різних рівнів (досвід, проекти, програми, технології) Інноваційні форми роботи позашкільних закладів освіти. Досвід 85-річної діяльності Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України. Нововведення в дидактичних засобах навчання.
Інноваційні підходи в інформатизації і комп’ютеризації навчального процесу. Інноваційні програмно-технічні комплекси та технології в управлінні закладом освіти. Інновації в підвищенні кваліфікації та перепідготовці педагогічних кадрів. Інновації в моніторингу якості освіти. Інноватика у співпраці освіти з наукою, технікою, культурою, бізнесом. Навчально-методична література з проблем інноватики.
Науковий супровід педагогічних інновацій та їх упровадження в практику. Інновації в учбовій техніці (наочно-лабораторні, технічні та програмно-педагогічні засоби навчання, електронні системи, тощо). На виставку запрошуються навчальні заклади різних рівнів і форм власності, наукові установи, регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, підприємства і фірми, що працюють на терені освіти, міжнародні організації. Виставку буде супроводжувати обширна тематична програма: семінари, «круглі» столи, форуми за участю педагогів і науковців.
27 жовтня 2010 р. - День Всеукраїнського тижневика «Освіта» - Форум «Педагогічний талант», в рамках якого відбудуться проблемна дискусія «Як відкрити схильність до педагогічної праці?»; зустрічі, майстер-класи з героями публікацій «Їх визнанню зобов’язані «Освіті» та нагородження найактивніших авторів освіти дипломами та стелами редакції. Круглий стіл Міністерства освіти і науки України «Інноватика в діяльності позашкільного навчального закладу», Головного управління освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації і Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти «Проблема наступності ДНЗ - початкової школи в умовах сучасного реформування освіти», «Традиції та інновації в сільській школі: досвід Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти».
28 жовтня 2010 р. відбудеться круглий стіл Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів «Формування інформаційного середовища в системі освіти регіону» та багато інших тематичних семінарів і круглих столів. Під час виставки передбачається проведення конкурсів з номінацій: · Інноватика у вищій освіті. · Інноватика у вищих навчальних закладах І-ІІ рівнів акредитації. · Інноватика у співпраці загальноосвітньої середньої школи і професійно-технічних училищ. · Інноватика у співпраці професійно-технічних училищ України з міжнародними освітніми установами. · Інноватика в дошкільній освіті. · Інноватика в загальноосвітньому навчальному закладі. · Інноватика у науково-методичній роботі інститутів післядипломної педагогічної освіти по упровадженню педагогічних інновацій у сільських школах. · Інновації в діяльності позашкільного закладу освіти. · Інновації у співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу, міжнародних організацій, видавництв з системою освіти.
Переможці конкурсу в номінаціях (навчальні заклади, установи, підприємства) удостоюються Почесного звання «Лауреат конкурсу» з відповідної номінації та нагороджуються Золотими, Срібними та Бронзовими медалями. Керівники авторських колективів – переможці в конкурсі по номінаціям - нагороджуються Почесним дипломом.
 
Ласкаво запрошуємо до виставки! Вхід БЕЗКОШТОВНИЙ
Категория: Выбираем школу | Просмотров: 1477 | Добавил: deti-indigo | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Разделы дневника
Добрые книжки [6]
Выбираем школу [1]
Веселый и полезный досуг [8]
Защита детей [6]
Полезные советы [5]

" Освіта України "
Календарь
«  Сентябрь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Друзья сайта

Наш опрос
Чего не хватает образованию?
Всего ответов: 8874


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz