Среда, 01.05.2024, 02:31
Приветствую Вас Гость | RSS
Дети ИНДИГО :: проекты журнала «СТЕНА»
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2010 » Март » 2 » 17-19 березня 2010 року у місті Києві відбудеться Міжнародна виставка «СУЧАСНІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ – 2010»
17-19 березня 2010 року у місті Києві відбудеться Міжнародна виставка «СУЧАСНІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ – 2010»
23:54
Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України і компанія «Виставковий Світ» проводять 17-19 березня 2010 року у місті Києві Міжнародну виставку «СУЧАСНІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ – 2010». Міжнародна виставка – це дієвий механізм до реалізації планів інтеграції України до європейського освітнього простору, становлення регіональної системи європейської освіти, підготовки освітніх закладів та педагогічних працівників до розширення сфери та інтенсивності контактів з європейськими країнами та світовою культурою. Міжнародні та вітчизняні нормативні документи орієнтують систему освіти на вирішення пріоритетних завдань сталого розвитку нашої країни. Саме освіта на професійному рівні спрямована на формування духовних цінностей суспільства, стилю життя, активної життєвої позиції громадянина, на продукування кадрового потенціалу розвитку нашої держави. На виставці будуть представлені освітні заклади різних рівнів і форм власності, зарубіжні моделі освітнього закладу, досягнення передового педагогічного досвіду, надбання експериментальних майданчиків, авторських програм та посібників, здобутки навчально-методичних центрів, педагогічні та інформаційні технології навчання, технічні засоби навчання, забезпечення якості навчального процесу, пріоритетні напрямки розвитку інноваційних технологій в модернізації галузі освіти.
Виставку відкриють заступник міністра освіти і науки України В.М.Стріха, Президент Академії педагогічних наук України В.Г. Кремень та інші представники органів управління освітою. Про участь у виставці заявили близько 400 провідних навчальних закладів з України, Росії, країн Прибалтики, Польщі, Американські Ради з міжнародної освіти ACTR/ACCELS, Консультаційний центр освіти в США, Гете-Інститут в Україні та інші. В рамках виставки пройде конкурс у тематичних номінаціях, переможці яких будуть нагороджені Золотими, Срібними і Бронзовими медалями.
Вперше для вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, крім тематичної номінації, додатково буде проводитися рейтинговий виставковий конкурс з відзначенням вузів-переможців нагородою Гран-Прі «Лідер вищої освіти України».

Програма роботи виставки передбачає:

- Презентацію навчальних закладів України
- Презентацію міжнародних освітніх центрів та зарубіжних навчальних закладів
- Досвід модернізації у загальноосвітній школі, упровадження профільного навчання
- Досвід реалізації положень Болонської конвенції, удосконалення навчально-методичного забезпечення навчання
- Моніторинг якості знань і тестування
- Обмін досвідом модернізації навчальних закладів відповідно до тенденцій розвитку міжнародної освіти - Презентацію досягнень педагогічної науки та упровадження її результатів в освітню практику
- Досвід реалізації Комплексної програми «Освіта для сталого розвитку»
- Видання сучасної навчально-методичної літератури - Демонстрацію технічних засобів навчання, комп’ютерних програм, мульти-медіа, наочно-лабораторного обладнання, меблів
- Упровадження дистанційної освіти для навчання
- Встановлення ділових зв’язків про співпрацю, науково-практичні конференції, „круглі столи”, презентації, семінари
- Вручення Почесних відзнак переможцям у номінаціях, дипломів учасника виставки

На виставці будуть представлені:

Університети, академії, інститути Коледжі, технікуми, училища, професійно-технічні навчальні заклади, загальноосвітні школи, гімназії, ліцеї, позашкільні та дошкільні установи освіти, післядипломна освіта, тренінги, спеціалізовані курси, дистанційна форма навчання, наукові та методичні центри освіти, досвід інтеграції у Європейський та міжнародний освітній простір, зарубіжні навчальні заклади, міжнародні освітні установи, агенції, освітній туризм, відпочинок дітей, моніторинг якості знань, тестування, інновації у закладах освіти: технології, проекти, програми, наукова діяльність навчальних закладів і установ Комп’ютерні та телекомунікаційні системи у навчальному процесі Технічні та наочні засоби навчання Видавництва навчально-методичної літератури Спортивні заклади, гуртки, секції, програми збереження здоров’я Провідні компанії по працевлаштуванню випускників Відвідавши міжнародну виставку «Сучасні навчальні заклади – 2010», Ви маєте можливість ознайомитися з сучасними досягненнями міжнародної та національної систем освіти, взяти участь в обговоренні нагальних питань, пов’язаних з актуальними проблемами сучасного розвитку освіти та отримати об’єктивну інформацію про рівень освіти в Україні.

Виставка буде цікавою як для широкої громадськості, так і для випускників шкіл і студентів, які матимуть нагоду наочно впевнитися в рівні освіти навчальних закладів і визначитися на майбутнє з подальшим навчанням у освітньому закладі.
Просмотров: 1084 | Добавил: deti-indigo | Рейтинг: 5.0/20 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
" Освіта України "
Календарь новостей
«  Март 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Друзья сайта

Наш опрос
Дети-индиго это -
Всего ответов: 17458


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz