Вторник, 30.04.2024, 11:13
Приветствую Вас Гость | RSS
Дети ИНДИГО :: проекты журнала «СТЕНА»
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2009 » Май » 18 » ВІДЗНАКА МОЛОДІЖНОГО ЖУРНАЛУ „СТІНА” на VІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики
ВІДЗНАКА МОЛОДІЖНОГО ЖУРНАЛУ „СТІНА” на VІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької журналістики
12:41

З 15 по 17 травня 2009 року проходив VІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики „Прес-весна на Дніпрових схилах”. Географія фестивалю була чималою, Київський палац дітей та юнацтва зібрав в своїх стінах представників Румунії, Молдови, Росії, Білорусії, Болгарії, Сербії, АР Крим та фактично усіх областей України. Всеукраїнський молодіжний інформаційно-аналітичний журнал „СТІНА” вже третій рік поспіль підтримує цей фестиваль, а представники журналу входять у склад журі конкурсу у номінації „Журналістська майстерність”.

Фестиваль „Прес-весна на Дніпрових схилах” – це доволі відомий стартовий майданчик для майбутніх журналістів і просто тих, хто любить і цінує творчість у будь-яких її проявах. Чудово, що у своїй роботі із молоддю журнал „СТІНА” знаходить однодумців, адже розуміння, що молодь – наше майбутнє змушує нас усіх діяти заради підтримки цього майбутнього. В рамках фестивалю, окрім прогулянок, знайомств і етно-дискотек, усі учасники і гості мають змогу проявити свої здібності, показати себе і прослухати цікаві майстер-класи. Молодіжний журнал „СТІНА” вже за старою традицією проводить у другий день фестивалю виставку журналу та читає майстер-клас для юних журналістів. Питання, які виникають під час дискусій показують, що наша робота цікава і допомагає більшості пізнати себе, усвідомити своє призначення та проявити свої таланти у конкурсах журналу „СТІНА” та отримати можливість побачити свої найкращі твори на сторінках журналу „СТІНА”, який виходить раз на два місяці для тих чий IQ вищий за середній.

Великим сюрпризом для нашого журналу стала відзнака від організаторів фестивалю: Київської міської державної адміністрації, Головного управління освіти і науки виконавчого органу київміськради (КМДА) та Київського палацу дітей та юнацтва за активну участь, творчу співпрацю та підтримку в проведенні VІІ Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики „Прес-весна на Дніпрових схилах”, яка була надана Головному редактору журналу „СТІНА” Правдивець Анастасії та Директору журналу Костилєвій Наталії.

Уся команда Молодіжного журналу „СТІНА” поздоровляє своє керівництво із відзнакою!

Просмотров: 2307 | Добавил: deti-indigo | Рейтинг: 5.0/5 |
Всего комментариев: 1
1 deti-indigo  
0
wacko

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
" Освіта України "
Календарь новостей
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Форма входа

Поиск

Друзья сайта

Наш опрос
Дети-индиго это -
Всего ответов: 17458


Copyright MyCorp © 2024
Сайт управляется системой uCoz